قالیباف مورد وثوق مراجع و علما است/ هاشمی فراجناحی نیست/ بیش از نیمی از نمایندگان همراه قالیباف هستن
سرخسی ها
سیاسی اجتماعی مذهبی. فرهنگی

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با «فردا»:
من فکر نمی کنم آقای هاشمی فراجناحی باشد. اتفاقا فکر می کنم مصداق کسی که می تواند فراجناحی عمل کند همین آقای قالیباف است. ایشان حتی اگر کسی مخالفش هم هست ولی توانمندی هایی دارد در شهرداری تهران او را به کار گرفته است. قالیباف در طول دوران مسئولیت های مختلفش نشان داده که کسی را به صرف مخالفت با خود طرد نمی کند. معتقدم آقای هاشمی نمی تواند فراجناحی باشد.
سرویس سیاسی«فردا»: با پایان یافتن ثبت نام های انتخابات و آغاز به کار شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت نامزدها همه چشم ها به این نهاد قانونی دوخته شده تا مشخص شود که در نهایت چه کسانی واجد صلاحیت برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری هستند. پیش بینی می شود در صورت عدم کناره گیری برخی نامزدها، اصول گرایان بیشتر از یک نامزد داشته باشند و بر همین اساس بسیاری تاکید دارند که جبهه اصول گرایی باید حتما روی یک نامزد ائتلاف و اجماع کند در غیر این صورت پیروزی را از دست خواهد داد. در همین باره گفتگو کرده ایم با دکتر عوض حیدرپور عضو کمیسیون امنیت مجلس.

 ارزیابی شما از کاندیداهایی که ثبت نام کرده اند چیست؟ فکر می کنید چند نفر آنها مصداق رجل سیاسی ومذهبی هستند؟

اتفاقی که امسال در ثبت نام ها افتاد عجیب بود. یک عده ای آمدند برای ثبت نام که نه رجل مذهبی بودند و نه رجل سیاسی. یک عده ای دیگر هم آمدند که ویژگی های قید شده در قانون مثل رجل سیاسی و مذهبی بودن و مدیر و مدبر بودن را دارند. دسته سوم هم کسانی هستند که به قدرت چسبیده اند و نمی خواهند آن را رها کنند. بر همین اساس شورای نگهبان کار مهم و حساسی را پیش رو دارد. برخی از چهره هایی که آمده اند واقعا عنوان رجل مذهبی و سیاسی را ندارند.

ما 35 سال است که در انقلاب هستیم برای موفقیت انقلاب تلاش کرده ایم و وقتی بحث از مدیر و مدبر و رجل سیاسی می شود یک ویژگی هایی و یک شخصیت هایی در ذهن ما شکل می گیرد.

نکته دیگر که دلخراش تر است حلقه انحرافی اطراف رئیس جمهور است. رئیس جمهور و تیم او بدنبال این بودند که مدل پوتین- مدودوف را عملیاتی کنند و بر همین اساس چند نفر را نامزد کردند. آقای خلیلیان که وزیر کشاورزی است و انصافا وزارتخانه او بی رمق ترین وزارتخانه در 4 سال گذشته بوده است، می آید نامزد می شود. چند نفر این طوری را ردیف کرده اند فقط و فقط برای تحقق همان رویای پوتین- مدودوف و حفظ قدرت. راس این جریان چه ویژگی دارد که می خواهد رئیس جمهور شود. مقام معظم رهبری به صراحت گفتند که ایشان صلاحیت معاون اولی را ندارد حالا می خواهد بیاید رئیس جمهور شود! نکته دیگر اینکه مقام معظم رهبری در سخنرانی مشهد از دولت دهم عبور کردند آنجا که فرمودند رئیس جمهوری می خواهیم که توانمندی های دولت فعلی را داشته باشد منهای نقاط ضعف و معایب دولت فعلی. اگر آقایان کمی عاقلانه فکر می کردند می فهمیدند که این یعنی اینکه خود دولتی ها باید کم کم به فکر رفتن و واگذاری قدرت باشند.

اما به لحاظ اثباتی می تواند گفت که بر اساس شاخص های اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب باید یک رئیس جمهور کارآمد، مقاومتی و ولایتمدار داشته باشیم که در گذشته امتحان خود را نیز پس داده باشد. مدیر باشد، مدبر باشد رجل سیاسی و مذهبی باشد. برداشت من این است که از میان نامزدهای ائتلاف پیشرفت یا همان 2+1 دو نفرشان می توانند این ویژگی ها را داشته باشند. یعنی آقایان دکتر قالیباف و دکتر ولایتی. دکتر ولایتی به دلیلی سابقه وزارت خارجه این حوزه را می شناسد ولی حقیقت مهم این است که مشکلات و مسایل اصلی ما امروز در حوزه سیاست خارجی نیست. ما امروز باید اول داخل را بسازیم. بعد که داخل را ساختیم می رسیم به حوزه خارج. اگر به دنبال کسی باشیم که بتواند داخل را سروسامان بدهد و کارنامه موفقی هم داشته باشد باید برویم به سمت کسانی مثل آقای دکتر قالیباف. ایشان در جنگ خودشان را نشان داده است و تا رده فرمانده لشکر رسیده است. بعد آمده تهران رده های مختلف نیرو را طی کرده و فرمانده ی نیرو در سپاه و فرمانده نیروی انتظامی بوده است.

نهایتا در شهرداری تهران خوش درخشیده به گونه ای که امروز زبانزد عام و خاص است که تهران را خوب اداره کرده است. کشور هم یعنی تهران ضربدر هفت. لذا اگر مقایسه ای بین آقای ولایتی و آقای قالیباف داشته باشیم معطوف به این که کدامیک کارآمدتر است و منطبق با شرایط روز کشور است که البته داری مقبولیت مردمی هم هست، به نظر من دکتر قالیباف می تواند گزینه نهایی باشد. سفر اخیر آقای قالیباف به قم و دیدارهای ایشان با مراجع عظام و علمای بزرگ و سخنان آن بزرگواران نشان داد که آقای قالیباف مورد وثوق مراجع و علما هم هست. برای اصول گرایان تکلیف کاملا روشن است باید از میان آقایان ولایتی و قالیباف به یک نفر برسند که کارآمدی بیشتری دارد و می تواند منویات مقام معظم رهبری را پیاده کند. به نظر من با توجه به پارامترهای اثباتی آقای قالیباف بهترین گزینه است.

پس به نظر شما اصول گرایان باید حتما با یک کاندیدا وارد رقابت نهایی شوند؟

بله باید وحدت کنند. نباید گول خودمان را گول بزنیم.  در انتخابات سال 84 که آقای احمدی نژاد رئیس جمهور شد قبلش تنها دو سال شهردار تهران بود. با دو سال شهرداری تهران که نمی شود کشور را داد کسی اداره کند. الان هم مردم باید آگاهانه دقت وانتخاب کنند و اصول گرایان هم باید حتما به نامزد واحد برسند و این نامزد هم باید چند سال سابقه خدمت در کارنامه اش باشد و به لحاظ توانمندی و کارآمدی هم قابل قبول باشد.

هاشمی رفسنجانی با حمایت اصلاح طلبان رقیب اصلی اصول گرایان است. ارزیابی شما از کاندیداتوری ایشان چیست؟ تمام اصلاح طلبانی که مخالف و منتقد هاشمی بوده اند حال گرد او جمع شده اند.

انتظار ما این بود که آقای هاشمی وارد این عرصه نشوند. به دلیل این که نسل دوم و سوم انقلاب الان در میدان هستند. به هر حال ایشان وارد میدان شده اند، اصول گرایان هم باید دست در دست هم بگذارند و اتحاد کنند. سبد رای اصول گرایان قطعا از سبد رای اصلاح طلبان و جریان دولت در جامعه بیشتر است. اگر جبهه اصول گرایان حول چهره ای مثل آقای  قالیباف ائتلاف کنند ایشان در دور اول با کسب بیش از 60 درصد آرا ان شاء الله راهی پاستور می شوند.

یک بحثی که طرفداران آقای هاشمی مطرح می کنند این است که ایشان را به عنوان یک فرد فراجناحی معرفی می کنند که می تواند دولت وحدت ملی تشکیل دهد و مشکلات را حل نماید. اما آنچه الان محسوس است اینکه آقای هاشمی نماینده مشخص اصلاح طلبان است و عنوان فراجناحی برای او مصداق ندارد.

بله من هم فکر نمی کنم آقای هاشمی فراجناحی باشد. اتفاقا فکر می کنم مصداق کسی که می تواند فراجناحی عمل کند همین   دکتر قالیباف است. ایشان حتی اگر کسی مخالفش هم هست ولی توانمندی هایی دارد در شهرداری تهران او را به کار گرفته است. آقای قالیباف در طول دوران مسئولیت های مختلفش نشان داده که کسی را به صرف مخالفت با خود طرد نمی کند. معتقدم آقای هاشمی نمی تواند فراجناحی باشد.

ارزیابی تان از استراتژی انتخاباتی دولتی ها چیست. اطلاع دارید که آقای جوانفکر و رحیمی انصراف داده اند. فکر می کنید دولت به چه گزینه هایی فکر می کند؟

تحلیل این قضیه الان کمی سخت است. دولت از اول به دنبال برهم زدن بازی بود و اینکه اگر شرایط اقتضا کرد کشور را به جایی ببرد که کار را سخت کند. مقام معظم رهبری تذکر خوبی دادند که انتخابات در موعد مقرر خود برگزار می شود و مردم گزینه مورد علاقه را راهی پاستور می کنند. برداشت ما این بود که دولت دنبال تحقق مدل پوتین- مدودوف بود که تا الان خوشبختانه موفق نشده است. نامزدهایی هم الان دارد برای مردم شناخته شده هستند. یک موقعی می گفتند می خواهیم بهار بیاوریم برای مردم. البته چند روزی است که دیگر خیلی دم از بهار نمی زنند. ما به آنها گفتیم که اگر زمستان و خزانی برای مردم هست، شما آن را ایجاد کردید. مردم یقین دارند که اگر خزانی در عالم سیاست و اقتصاد و ولایتمداری و قانون گرایی وجود دارد، همه اینها را همین دولتی درست کرده که حالا وعده بهار می دهد. بنابر این مردم اعتمادی به نامزدهای دولتی ندارند و علی القاعده برداشت ما این است که اصول گرایان در حال حاضر ممکن است حدود 50 درصد آرا را در سبد خود داشته باشند و آن دو قطب دیگر هر کدام 25 درصد آرا را دارند. ما به صورت روشن آینده را در اختیار اصول گرایان می بینیم منتها اصول گرایان نباید این سبد رای را بین نامزدهای چند گانه خرد کنند.ائتلاف کنند روی بهترین، کارآمدترین و ولایتمدار ترین گزینه که مقبولیت مردمی هم داشته باشد.

و سوال آخر اینکه به نظر شما برآیند نظرات نمایندگان مجلس نسبت به مدیریت و کارنامه  قالیباف چگونه است؟

با ارتباطاتی که ما داریم بیش از نیمی از نمایندگان با علاقمندی نسبت به موفقیت ایشان خوش بین هستند. البته به طور طبیعی نمایندگان خود را نماینده کل کشور می دانند و به گونه ای اظهار نظر می کنند که همه جناح های را آنگونه که مقام معظم رهبری می خواستند فعال کنند و به صحنه انتخابات بیاورند. آنچه برداشت ماست این است که بیش از 50 درصد نمایندگان به صورت شفاف و صریح همراه دکتر قالیباف هستند و اظهار نظرهای آنها دال بر همراهی و همکاری آنها با ایشان در انتخابات است.

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





چهار شنبه 1 خرداد 1392برچسب:انتخابات , قالیباف , مردم , علما , مراجع , دولت, :: 1:35 :: نويسنده : ذوالفقاری

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سرخسی های هوادار قالیباف و آدرس sarakhsghalibaf.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 487
بازدید دیروز : 208
بازدید هفته : 695
بازدید ماه : 775
بازدید کل : 71836
تعداد مطالب : 383
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1